19. ročník veletrhu fiktivních firem

Společnost Antre, s. r. o., byla založena v roce 1993 a je nejdéle působící fiktivní firmou na naší škole. Tato studentská organizace každoročně pořádá mezinárodní veletrh fiktivních firem. Při realizaci veletrhu dochází ke spolupráci s českými a zahraničními fiktivními firmami, Centrem fiktivních firem v Praze, Europenem a zahraničními centrálami studentských firem v Evropě. Veletrh je přístupný i pro širokou veřejnost.


Veletrh fiktivních firem se stal za dobu svého konání prestižní událostí, nad kterou v roce 2013 převzalo záštitu Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky a radní hlavního města Prahy paní Alexandra Udženija. Byl také podporován mnoha významnými organizacemi a sponzory. Budeme velmi rádi, pokud na tuto tradici budeme moci i v budoucnosti navázat.


Společnost Antre je tvořena studenty čtvrtých ročníků. Ve školním roce 2012/2013 to byli studentky a studenti ze 4BL a 4DO. Několik našich fotografií naleznete ve fotogalerii. Velkým přínosem pro ně je praktické využití znalostí získaných během studia.


19. mezinárodní veletrh fiktivních firem se konal ve dnech 19. až 21. března 2013 v Křižíkově pavilonu B na pražském Výstavišti a zúčastnilo se jej 143 fiktivních firem z 11 států Evropy. Další, v pořadí již 20. mezinárodní veletrh fiktivních firem, se uskuteční 17. až 19. 3. 2014 na pražském Výstavišti. Příprava veletrhu začíná v září 2013. Budeme se těšit na Vaše přihlášky a účast na veletrhu 2014.

Fotogalerie z 19. veletrhu fiktivních firem
Fotogalerie z 18. veletrhu fiktivních firem
Fotogalerie ze 17. veletrhu fiktivních firem
Fotogalerie ze 16. veletrhu fiktivních firem
Fotogalerie z 15. veletrhu fiktivních firem
Fotogalerie ze 14. veletrhu fiktivních firem
Fotogalerie z 13. veletrhu fiktivních firem